Vraag nu subsidie aan voor de Nationale Buitenspeeldag 2019

Foto: CC0

Het is weer Nationale Buitenspeeldag op woensdag 12 juni! Wil jij iets organiseren? Vraag dan nu subsidie aan bij de gemeente!

Waarom de Buitenspeeldag?

De Nationale Buitenspeeldag is een landelijk initiatief. Tijdens de Buitenspeeldag worden straten afgesloten voor verkeer, zodat kinderen veilig op straat kunnen spelen. Vorig jaar was er op meer dan 20 locaties een buitenspeeldag voor kinderen. Tweederde van de kinderen geeft aan dat ze vaker buiten zouden spelen als het buiten minder saai is. Op de Buitenspeeldag spelen duizenden kinderen buiten. De initiatiefnemers vragen hiermee aandacht voor het buitenspelen. Niet alleen omdat buitenspelen leuk is maar ook omdat buitenspelen gezond is en belangrijk voor opgroeiende kinderen.

Subsidie beschikbaar

Wil jij tijdens Buitenspeeldag iets organiseren voor je kind(eren)?! Dien dan vóór 18 maart een subsidie-en vergunningaanvraag in. Heb je een leuk idee voor deze dag? Dan kan het zijn dat je hiervoor subsidie krijgt! De gemeente stelt aan initiatieven een subsidie tot € 750 beschikbaar. Klik voor meer informatie en het aanvraagformulier op de onderstaande link.

Het bericht Vraag nu subsidie aan voor de Nationale Buitenspeeldag 2019 verscheen eerst op Oosterhout.

Cookieinstellingen