Bizar eigen doelpunt Jong PSV – De Graafschap

De Graafschap player Jasper van Heertem scores the 2-3

EINDHOVEN – Jong PSV heeft maandagavond op de Herdgang een pijnlijke nederlaag geleden tegen De Graafschap. Mede door een eigen doelpunt van Ismael Saibari eindigde het duel in 3-2 voor de ploeg uit Doetinchem.

Nadat Jong PSV op voorsprong kwam door een doelpunt van Fedde Leysen leken de Eindhovenaren te gaan rusten met een 1-0 voorsprong. Een bizarre terugspeelbal van Ismael Saibari bracht De Graafschap weer terug in de wedstrijd.

Zijn fout kon hij enigszins herstellen door in de tweede helft de assist te geven bij tweede Eindhovense goal. Simon Colyn schoot de bal tegen de touwen, maar ook nu werd de voorsprong weer uit handen gegeven. Johnatan Opoku scoorde de gelijkmaker, maar in minuut 94 werd het nog pijnlijker voor Ruud van Nistelrooij en zijn mannen: Jesper van Heertum bezorgde De Superboeren de overwinning.