Strijd om Formule 1 titel gratis te bekijken door iedereen in Nederland

Foto: Marcel van Dorst - MaRicMedia

De strijd om het kampioenschap in de laatste wedstrijd van het Formule 1 seizoen is door iedereen gratis te bekijken in Nederland.

Ziggo gooit haar Formule-1 kanaal voor iedereen open zodat niemand de strijd tussen de twee kemphanen hoeft te missen.

In Abu Dhabi wordt zondag de laatste race van het F1-seizoen verreden. Max Verstappen (Red Bull) en zevenvoudig wereldkampioen Lewis Hamilton (Mercedes) staan gelijk in de WK-stand en gaan in de Verenigde Arabische Emiraten de ultieme strijd met elkaar aan.

„Van vrijdag 10 december tot en met maandag 13 december zijn alle vrije trainingen, de kwalificatie en de race van de Grand Prix van Abu Dhabi in alle Nederlandse tv-huishoudens gratis te zien”, laat de betaalzender via de website VodafoneZiggo weten. „Dat kan via Ziggo Sport op kanaal 14, maar ook via de kanalen van Ziggo Sport Totaal, die te verkrijgen zijn bij nagenoeg alle distributiepartijen in Nederland.”

Reacties

Cookieinstellingen