Chillville Festival in Breda afgelast wegens “tekort” aan materialen

Foto:

BREDA – Grote namen als UB 40, Alpha Blondy en de Gypsy Kings zouden naar het Breepark komen om op te treden op het Chillville festival. 

Het evenement, waar met name reggaemuziek wordt gespeeld, zou in het weekend van 29 en 30 juni op het Bredase evenemententerrein Breepark plaatsvinden.

Helaas is de stekker er vroegtijdig uitgetrokken en is het hele festival uitgesteld. Op de site staat te lezen dat “ChillVille Festival noodgedwongen verplaatst is. In de afgelopen dagen zijn wij geconfronteerd met een groot tekort aan evenementmateriaal en personeel voor het ChillVille Festival. De huidige situatie in de festivalbranche, die redelijk gespannen is, heeft ervoor gezorgd dat diverse leveranciers en essentiële materialen niet altijd voldoende beschikbaar zijn.” alsus de organisatie.”

“Door het last-minute wegvallen van zeer cruciale partijen voor het festival kunnen wij de veiligheid niet waarborgen en kunnen wij het festival niet op een gezonde en vooral veilige manier organiseren. Hierdoor kunnen wij het festival niet laten plaatsvinden op Zaterdag 29 en Zondag 30 juni zoals gepland.Samen met onze partners zijn wij genoodzaakt het festival te verplaatsen naar een nieuwe datum, die we nog zullen aankondigen. Wij vinden dit enorm spijtig, vooral zo kort voor het festival.”

Een medewerker van Breepark bevestigt dat het evenement is afgelast. ,,Het ChillVille-festival is inderdaad van de agenda gehaald. Voor verdere vragen over ticketverkoop en teruggave van kosten verwijzen wij u door naar de organisatie.” De organisator van het evenement is Bom Dia Events B.V., volgens de Kamer van Koophandel gevestigd in Rotterdam.

Gedupeerde krijgen later bericht of en hoe de gekochte kaarten te compenseren zijn.

Cookieinstellingen