[FOTOSERIE] Ondanks regen een zeer geslaagde editie van Oosterhout Live

OOSTERHOUT – Het Lukwelpark in Oosterhout was zaterdag weer het toneel van Oosterhout Live. Duizenden bezoekers, het was uitverkocht, konden genieten van Hollandse meezingers.

Wie via de ingang binnenkwam was gelijk verbaasd. De hele opzet was 180 graden gedraaid waardoor het gelijk meer vriendelijker en sfeervoller uitzag. Het podium niet meer aan de waterkant maar juist diep het park in. Een zeer goede zet!

Vanaf drie uur konden de bezoekers een keur aan artiesten verwachten die het podium betraden. Zo waren onder andere Sieneke, Mart Hoogkamer, Yves Berendse, John West, Wolter Kroes en Vinzzent van de partij.

Even werd nog gedacht dat de verwachte regen en onweer spelbreker zouden worden en dat er misschien wel ontruimd zou moeten worden maar de weergoden waren Oosterhout Live goedgezind en meer dan een beetje (cynisch bedoeld) regen bereikte Oosterhout niet. Voor diegen die dachten te smelten werden er poncho’s uitgedeeld. De gezelligheid bleef, ook met wat regen!

Om 23:00 uur een mooie verrassingsact tijden de spectaculaire vuurwerkshow maakte dat deze editie er een is voor in de boeken! Op naar de wintereditie en wie daar nog geen kaarten voor heeft kan ze HIER aanschaffen.

Cookieinstellingen