NAC laat belangrijke punten liggen in matig duel met Jong FC Utrecht

BREDA – In een matig duel tegen Jong FC Utrecht heeft de Bredase club in een leeg stadion gelijk gespeeld tegen de club uit Utrecht.

NAC begon aanvallend maar tot schoten op het doel van doelman Fabian de Keijzer kwam het niet. Jong FC Utrecht verdedigde en kwam er af en toe counterend uit. Het was de gevaarlijkste ploeg in de eerste helft.

Na rust wisselde NAC maar liefst drie spelers. Vieiri Kotzebue, Ezechiel Banzuzi en debutant Welat Cagro (deze week ondertekende hij zijn contract) moesten voor een beter NAC zorgen. Boris van Schuppen, Yassine Azzagari en Jarchinio Antonia bleven in de kleedkamer achter.

Het waren niet de wissels maar Jong FC Utrecht wat NAC aan een voorsprong hielp. Julliani Eersteling was de man die na een scrimmage de bal achte zijn eigen keeper trapte en de 1-0 op het scoreboard zette.

De voorsprong hield niet lang stand. Uit een vrije trap kwamen de Utrechtse beloften langszij na 57 minuten. Raymond Huizing tikte binnen: 1-1 en bracht daarmee de eindstand op het score board.