Relatieproblemen Tanja Jess en Charly Luske

Foto: Iwan van Dun - MaRicMedia

Actrice Tanja Jess heeft donderdagavond op Instagram bevestigd dat zij en haar man, collega Charly Luske, op dit moment in een „zoektocht” in hun relatie zitten. Zij reageert hiermee op berichten in het onlineprogramma Roddelpraat dat hiervan melding maakte.

Gisteren maakten de mannen in een YouTube-aflevering bekend dat Tanja’s man en musicalster Charly Luske (43) vreemd zou gaan en stelden ze dat het huwelijk tussen de twee beëindigd zou zijn. De actrice erkent relatieproblemen te hebben, maar wil dit binnen de privacy van haar gezin oplossen. ‘Het is een zoektocht waar wij nog niet helemaal uit zijn’.

Hoewel de actrice aanvankelijk niet op de Roddelpraat-video wilde reageren, heeft ze donderdagavond besloten alsnog met een verklaring te komen. ‘Omdat andere media ermee aan de haal gaan moet ik er voor mijn gevoel toch iets mee’. ‘Deze ‘mensen’ deinzen werkelijk nergens voor terug. Maken zich schaamteloos schuldig aan misogynie, racisme, seksisme, ageism, etc… Ze lijken zich helemaal opgegeven te hebben en vullen hun zakken over ‘lijken’ via de diepste, donkere krochten van hun ziel’, uit Jess haar woede.

Vorig jaar vertelde Tanja nog in de LINDA. over het geheim van haar huwelijk met Charly. “Bij elkaar blijven en op tijd hulp zoeken.”

De actrice en presentatrice vertelde toen ook al in therapie voor haar huwelijk te zitten. “Al zijn ook wij pas naar de relatietherapeut gegaan toen we tegen dezelfde dingen bleven aanlopen. Maar aan jezelf werken en leren communiceren is zo belangrijk.”

Cookieinstellingen