Streekdagen Meeuwen druk bezocht

Meeuwen Het was afgelopen vrijdag en zaterdag gezellig druk op het evenemententerrein langs de Dorpstraat in Meeuwen. Vrijdagavond en zaterdag stond in het teken van trucks, landbouwvoertuigen, tractors, dieren en nog veel meer.

De Streekdagen is al jaren een fenomeen in de omgeving. Waar het evenement eerst jarenlang werd gehouden in Almkerk wordt het nu al meerdere jaren gehouden in Meeuwen. Dit omdat het in Almkerk niet genoeg ruimte meer had.

Op vrijdag is het de grootste truckpullingwedstrijd van Europa wat op het evenemententerrein plaats vindt. Het was dan ook een groot spektakel waar een groot aantal mensen op af kwam om dit te aanschouwen.

Zaterdag familiedag

De zaterdag staat in het teken van de familiedag. Los van vele tractorpullers die over de baan raasden waren er ook genoeg andere activiteiten. Zo was er een behendigheidswedstrijd met twee graafmachines. Ook waren er verschillende dieren aanwezig zoals de kleindiervereniging.

Voor paardenliefhebbers was er ook genoeg te zien. Zo waren er meerdere shows en wedstrijden met toch wel een spectaculair onderdeel, het Horseboarden. Op een soort skateboard achter een paard hangen en zo een parcours volgen.

Het weer werkte goed mee, dit zorgde dan ook voor een groot aantal goed gestemmde bezoekers aan de Streekdagen Meeuwen 2022.

Cookieinstellingen