Parkfeest Oosterhout van start met zon en veel bezoekers

Drukte op de vrijdagavond
Drukte op de vrijdagavond
Foto: Marcel Van Dorst - EYE4images

OOSTERHOUT – Het Parkfeest in het Slotpark in Oosterhout heeft met een goed bezochte vrijdagavond een start gemaakt met het driedaags feest.

Traditional is de start op vrijdag met een aantal tributebands. Ruim drieduizend bezoekers kwamen gezellig een drankje doen en genieten van onder andere muziek van U2, Rolling Stones, Doe Maar, Metallica en Queen.

O zaterdag staat een vol programma klaar met onder andere Emma Heesters, Rolf Sanchez en de spetterende afsluiten van Krezip. Er zijn nog enkele kaarten te koop online en aan de kassa’s bij het Slotpark.

Krezip, de band die in 1977 ontstond in Tilburg en die je kent van onder andere I Would stay, Sweet Goodbyes en Lost Without you. De band maakte 11 jaar na hun ontstaan in 2008 bekend te gaan stoppen, maar kwam in 2019 weer bij elkaar voor een reünie op Pinkpop. De band was zo verrast door alle positieve reacties op hun reünie, dat ze geïnspireerd raakten meer nieuwe muziek te schrijven en lanceerden ze hun eerste album in twaalf jaar tijd: Sweet High.

Emma Heesters werd bekend door covers te plaatsen op haar eigen YouTube kanaal. We kennen haar daarnaast van haar optreden in de Beste Zangers van Nederland in 2019. Sinds 2021 is ze onderdeel van de gelegenheidsformatie The Streamers die tijdens de coronapandemie gratis livestreamconcerten gaven. Samen met Kris Kross Amsterdam behaalde ze drie top 40 hits, te weten Loop niet weg, Donderdag en Alles wat ik mis.

Rolf Sanchez is een Dominicaans-Nederlandse zanger die bekend werd door zijn deelname aan X-factor in 2011. Hij behaalde hier de 3e plek, ontving door dit optreden een platencontract en bracht het bekende Ave Maria als cover uit. Ook hij deed in 2019 deed in De Beste Zangers van Nederland en maakte daar samen met Emma Heesters een cover op het nummer Pa Olvidarte.  In juli 2020 behaalde Rolf zijn eerste nummer 1 hit met Mas Mas Mas. Ook Rolf Sanches is onderdeel van de gelegenheidsformatie The Streamers.

Samen

Uiteindelijk draait het Parkfeest om samen. Samen werken, samen genieten, samen Oosterhout steeds weer mooier maken! Dat doen we onder andere met onze vrijwilligers. We kunnen altijd extra handen gebruiken. We zijn ook op zoek naar nieuwe leden voor verschillende commissies voor deze en komende edities. Neem eens een kijkje op vrijwilligers.parkfeest.nl en meld je aan als jij ook wilt bijdragen aan dit mooie feest.

Cookieinstellingen