Hardwell bij Breda Live benoemd als ereburger van ‘zijn stad’ Breda

Foto:

BREDA – De Bredase DJ Robbert van de Corput, wereldwijd beter bekend als Hardwell, werd net voor de start van zijn set op Breda Live 2023 door burgemeester Paul Depla verrast met een benoeming tot ereburger van Breda.

Een hele bijzondere titel, die slechts twee andere nog in leven zijnde Bredanaars dragen. Een waslijst aan topprestaties die Hardwell de afgelopen jaren leverde, de trots waarmee hij over ‘zijn stad’ spreekt en zijn betrokkenheid met Breda en haar inwoners zijn aanleiding voor deze benoeming.

Burgemeester Paul Depla: “Robbert is een voorbeeld voor velen. Naast zijn succesvolle muziek waarmee hij vele awards en twee benoemingen tot nummer 1 DJ van de wereld behaalde, helpt hij (Bredase) talenten zich verder te ontwikkelen en zet hij zich in voor ook lokale goede doelen als ambassadeur. Noem je Hardwell dan komt daar vaak in een adem ook Breda achteraan. Robbert zet Breda internationaal op de kaart met zijn talent, zijn prestaties maar ook door met trots over onze stad te spreken. Breda is net zo trots op hem, als hij op onze stad. We hebben er met hem als ereburger een hele waardevolle ambassadeur bij.”

Cookieinstellingen