Tiental RKC verliest met 1-0 van Feyenoord

ROTTERDAM – RKC heeft met 1-0 verloren van Feyenoord. De Waalwijkers speelden ruim 55 minuten met 10 man tegen de Rotterdammers.

Tien minuten voor het einde van de eerste helft dook Calvin Stengs op voor Vaessen. Volgens de VAR kwam de bal vervolgens buiten het 16 meter gebied op de arm van de doelman en werd daardoor een scoringskans van Feyenoord ontnomen. Scheidsrechter van de Kerkhof gaf direct rood. Volgens de doelman, en ook op beelden te zien, kwam de bal echter op zijn ribbenkast en werd RKC daardoor benadeeld.

Ondanks dat RKC met tien man lang stand hielden recht hadden op een punt was het Mats Wieffer die de volle buit voor Feyenoord binnen kopte. Dat was in de kletsnatte Kuip ook de eindstand, 1-0.