Tweede winstpartij op rij voor NAC, 3-1 tegen Jong FC Utrecht

Fredrik Oldrup Jensen viert zijn goal

BREDA – NAC heeft de tweede driepunter op rij binnen na de 3-1 winst op Jong FC Utrecht. De ploeg van Jean Paul van Gastel heeft de punten hard nodig in de strijd om promotie.

NAC begon matig aan de wedstrijd en creƫerde in de eerste 25 minuten slechts twee kansen. Toch lukte het de kleinste man van het veld, Boyd Lucassen, om notabene met een kopbal raak te schieten en zodoende met een 1-0 voorsprong de thee op te zoeken.

Na rust een sterker NAC met kansen voor Omarson en Sejdui. Die laatste lukte het bij zijn tweede kans wel om het doel te raken en de 2-0 binnen te schieten. Vijf minuten later werd het nog even spannend toen Jong FC Utrecht de 2-1 nog binnen tikte maar nog binnen het minuut werd er orde op zaken gesteld en schoot Oldrup Jensen naar een veilige haven en zette de 3-1 eindstand op het scorebord.

Vijf minuten van tijd maakte “Boris uit Breda” zijn rentree na een lange tijd afwezigheid wegens een blessure.

Met deze score en de drie punten houdt NAC nog zicht op een promotie plaats.