Auto van vermiste Sanne (26) en Hebe (10) gevonden, twee overleden personen aangetroffen

20 okt 2022, 00:19 Nieuws
avp01348 denoiseai low light
Den Bosch – Woensdagavond heeft de politie rond 21:40 uur een auto gevonden in het water bij knooppunt Empel. De politie zegt dat het gaat om de vermiste Kia Picanto. In de auto zijn twee doden aangetroffen. De politie vertelt er niet aan te twijfelen dat dit om de vermiste Sanne en Hebe gaat. “We hebben alle reden om aan te nemen dat het gaat om de vermiste Hebe en Sanne”, aldus een woordvoerster van de politie eerder woensdagavond.

Bandensporen

Een oplettende agent zag woensdagavond een bandenspoor op dat het knooppunt. Dit was op de A59 in de bocht richting de A2 naar Eindhoven. Toen de politiehelikopter werd ingeschakeld zag deze de auto vermoedelijk liggen. Toen de hulpverleners waaronder de brandweer en een traumahelikopter ter plaatse kwamen troffen deze de auto aan. De auto lag in het water met daarin twee levenloze lichamen.

Snelweg afgesloten

De snelweg vanuit Waalwijk richting Den Bosch is afgesloten bij het knooppunt. Er zijn schermen geplaatst rondom de plek waar de auto met de lichamen is gevonden. Het onderzoek gaat nog enige tijd duren, aldus de politie.