[FOTOSERIE] NAC begint oefencampagne met 0-5 winst bij Madese Boys

08 jul , 9:58 Nieuws
176948
MADE - NAC trekt de regio in en is begonnen aan de oefencampagne voor het nieuwe seizoen. In Made werd zaterdagmiddag tegen Madese Boys een 0-5 overwinning geboekt.
De eerste oefenwedstrijd voor nieuwbakken eredivisionist NAC is met 0-5 gewonnen. Cijfers die er eigenlijk niets toe doen, de wedstrijden ziin meer om kennis te maken met supporters en zo de nieuwe spelers te laten wennen an het elftal.
Na een klein kwartiertje opende spits Mostapha Rached de score namens NAC. Hij tikte een bal uit de rebound binnen. Jeugdspeler Jaivy Lourens liet het publiek even voor rust opveren met een prachtig schot dat in de winkelhaak belandde: 0-2.
Na de rust maakte Elías Már Ómarsson zijn rentree in de voorhoede. De IJslander schoot regelmatig naast of over. Pas in de laatste tien minuten trof hij het doel met het hoofd: 0-3. Pas in de slotfase van het duel nam NAC meer afstand. Roy Kuijpers maakte vanaf de penaltystip de 0-4 en de debuterende jeugdspeler uit Breda, Bas Pennock, schoot uit de kluts nog de 0-5 tegen de touwen.
NAC vervolgt de voorbereiding dinsdag met een oefenduel in en tegen derdeklasser Bavel, om dan zaterdag de reeks tegen amateurclubs af te sluiten met een wedstrijd tegen eersteklasser Unitas’30 in Etten-Leur.