Massa is kassa park Prinsenmeer moet dit weekend leeg zijn

14 sep , 10:47 Nieuws
154373
OMMEL - De laatste uren van het park Prinsenmeer van reality ster Peter Gilles zijn ingegaan. Dit weekend moet het gehele park leeg zijn.  Gebeurt dat niet dan hangt de Massa is kassa ster een dwangsom van 50.000 euro per maand boven het hoofd en zal de politie worden ingeschakeld. 
Het gaat om tientallen bewoners die er permanent wonen. Dat terwijl er nooit toestemming is gegeven door de gemeente om er permanent te wonen. Een jaar geleden waren er dat maar liefst bij driehonderd die er permanent woonde. 
Bewoners van het park zijn woedend op Gillis en zijn organisatie. "Peter heeft jarenlang schijt gehad aan de gemeente en overheid, en nu ineens de wet volgen? Dat had hij jaren geleden al moeten doen, dan had ik niet in deze situatie gezeten", zegt een gefrustreerde bewoner tegenover de media. 
Als de bewoners na zaterdag nog steeds niet vertrokken zijn, dreigt Gillis aangifte te doen van huisvredebreuk. "U verblijft dan onrechtmatig op ons terrein. We zullen de politie verzoeken u aan te houden en van het terrein te verwijderen."
Foto: Marcel van Dorst - EYE4images