(FOTOSERIE) FC Den Bosch wint in een leeg stadion van ADO Den Haag

14 aug 2022, 15:33 Sport
download 99292 s1000x1000
DEN HAAG - In een leeg stadion in Den Haag wist FC Den Bosch drie punten mee naar huis te nemen door ADO met 0-2 te verslaan.
Beide doelpunten vielen in de eerste helft en werden gemaakt na een mooi uitgespeelde aanval. Anass Ahannach opende in de 39e minuut de score, waarna Asier Córdoba de marge twee minuten later uitbreidde. ADO slaagde er na rust amper nog in gevaar te stichten.
De start van zijn trainersloopbaan verloopt voor de ambitieuze Kuijt niet zoals hij hoopte. De trainer zei bij zijn aanstelling dat hij ADO direct naar de Eredivisie wil leiden. Maar vorige week werd tijdens de eerste speelronde van de Keuken Kampioen Divisie al met 4-0 van Heracles Almelo verloren.
Het duel met Den Bosch, dat het seizoen was begonnen met een 1-3-nederlaag tegen FC Eindhoven, werd in een leeg Bingoal Stadion gespeeld. ADO moest de tribunes voor straf leeg houden vanwege de rellen die op 29 mei uitbraken, nadat de ploeg tegen Excelsior promotie was misgelopen.