NAC ook komend seizoen in Keuken Kampioen Divisie

15 mei 2022, 10:21 Sport
download scaled 1000x1000 78584
DEN HAAG - Na het verlies thuis tegen ADO was er voor NAC maar één opdracht. Winnen in en van ADO Den Haag.
Thuis in een uitverkocht Rat Verlegh stadion verloor NAC is de slot secondes met 1-2 van ADO. In de uitwedstrijd in Den Haag moest er minimaal met twee doelpunten verschil gewonnen worden om door te gaan op kans op promotie.
Een wedstrijd waarin NAC moest en ADO niet wilde. Het leverde enkele kansen op voor NAC waaronder twee kansen op de lat. Tot een doelpunt leidde het niet.
In de tweed helft drong NAC meer naar voren wat kansen voor een counter voor ADO opleverde. In de 76e minuut leidde dat tot een uitbraak van ADO, Amar Catic wilde de bal voorzetten, Dion Malone probeerde dat te voorkomen en verschalkte Olij: 1-0. Amper drie minuten later maakte Dhoraso Moreo Klas er 2-0 van. De 2-1 van Banzuzi was voor de statistieken.
Door het verlies is NAC ook komend seizoen veroordeelt tot de Keuken Kampioen Divisie.