NAC verliest in blessuretijd van ADO Den Haag

10 mei 2022, 21:20 Sport
download scaled 1000x1000 88951
BREDA - NAC heeft zijn eerste wedstrijd in de play-offs om promotie met 1-2 verloren van ADO Den Haag.
Mede door een treffer van ADO-middenvelder Sem Steijn, de zoon van trainer Maurice Steijn die vorig jaar bij NAC vertrok na bedreigingen, werd het 1-2. De twintigjarige Steijn schoot in de 34e minuut op overtuigende wijze uit de rebound binnen en zette ADO zo op voorsprong. Bij het juichen wees hij naar zijn naam op de achterkant van zijn shirt, tot groot ongenoegen van het thuispubliek. De rest van het duel kon Steijn rekenen op een fluitconcert wanneer hij aan de bal was.
download scaled 1000x1000 88929
NAC kwam via Michaël Maria op gelijke hoogte. Maria schoot met een hard schot in de kruising de 1-1 binnen. Lang leek het duel op een gelijkspel af te stevenen maar via een gelukje kwam de bal in de blessuretijd bij Sacha Komljenovic die de winnende treffen voor ADO binnen tikte.
De return tussen beide ploegen in Den Haag staat zaterdag om 16.30 uur op het programma.