[FOTOSERIE] NAC pakt drie belangrijke punten tegen Fortuna Sittard

14 sep , 23:02 Sport
188513
BREDA - In een uitverkocht Rat Verlegh stadion kan NAC weer drie punten aan het totaal bijschrijven. Matchwinnaar Kostorz scoorde 5 minuten voor tijd de eige treffer waardoor NAC met 1-0 won van Fortuna Sittard.
Tekst gaat verder onder de foto
Beide ploegen begonnen slap aan het eerste deel van de wedstrijd. Dat terwijl de supporters de NOAD mentaliteit in de voorgaande wedstrijden gezien hadden en alle vertrouwen hadden in een aanvallende wedstrijd. De eerste helft eindigde dan ook in een armzalige 0-0.
In de tweede helft zat het venijn dus in de staart. Daar waar tegen Utrecht een voorsprong in de laatste minuten werd weggegeven was het nu NAC dat in de laatste minuten toesloeg.  Een hoekschop van Boy Kemper werd snoeihard binnen gekopt door Kacper Kostorz.
Trainer Hoefkens kon de treffer niet zien, hij was al met rood van het veld gestuurd wegens commentaar op de leiding.
Opstelling NAC: Bielica; Valerius, Greiml, Van den Bergh, Kemper; Oldrup Jensen (79. Leemans), Janosek, Balard; Garbett (66. Kuijpers), Ómarsson (79. Kostorz), Sauer (66. Kaied).
Foto's: Marcel van Dorst - EYE4images.nl