NAC met 4-1 onderuit tegen ADO Den Haag

17 dec 2021, 21:56 Sport
download scaled 1000x1000 69033
NAC heeft de bekerzege tegen FC Utrecht geen vervolg kunnen geven. IN Den Haag verloor het met 4-1 van ADO.
De eerste aanval van ADO in de 11e minuut resulteert in een doelpunt voor ADO. Een voorzet van Besuijen waarna Verheydt raak kopt. NAC zocht de aanval wat resulteerde in de gelijkmaker door wie anders dan Tom Haye, de professor van de Bredase Club. Een fraaie eentwee met Seuntjes waarna hij de bal meesterlijk achter doelman Luuk Koopmans krult. Hij komt daarmee op een totaal van vijf goals.
Na rust brengt Moreno Rutten van Besuijen ten val in de zestien. Strafshop voor ADO, benut door Thomas Verheydt. Zes minuten later de 3-1 van Samy Bourard na een kopbal van Verheydt. Net voor tijd scoort ook Bourard zijn tweede van de wedstrijd waardoor NAC met 4-1 verliest van ADO.